Здравейте,
изберете как искате да се свържете с нас.

Napudreni

Магазин

Често задавани въпроси

Често задавани въпроси

Доставяме с куриерска фирма Еконт до ваш адрес или техен офис.

Всяка пратка се изпраща с тази опция. Може да прегледате и да пробвате артикула преди да го заплатите.

Срока за връщане и замяна е 14 дни.

Можете да направите поръчка в сайта ни, по телефона, по имейл и социални мрежи – фейсбук и инстаграм.

Не е задължително да направите регистрация. Може да поръчате и като гост. В случай обаче, че решите да го направите, Вие ще пазарувате по-удобно, ще можете да следите статуса на направените поръчки, както и да получавате информация за най-актуалните ни предложения и промоции.

След натискане на бутона „КУПИ“ на продукта, който искате да закупите, той отива в “Количката”. Там ще откриете поле „Код за отстъпка“, където трябва да въведете кода и след това трябва да натиснете бутона “ПРИЛОЖИ”.

След като сте изпратили Вашата заявка, тя се приема и обработва автоматично. Именно за това, ако корекцията е необходима, то задължително се свържете с нас най-късно до 1 час! За целата може да ни се обадите или да върнете отговор по имейла, където получавате известие за вашата създадена поръчка.

Разходите за върната пратка към онлайн магазин Напудрени са за сметка на клиента, освен в случаите, когато клиентът има основание за рекламация .

Присъединете се към списъка с чакащи Ще ви информираме, когато продуктът пристигне на склад. Моля, оставете вашия валиден имейл адрес по-долу.